Hustrun knivhögg maken och brände ner hans bil över ständiga jämförelser med ex

 • Länk till källan

Poliser från Samets polisstation och räddningspersonal rusade till platsen vid 21-tiden i Samet-distriktet efter ett nödrop angående en skadad man. Offret, identifierad som 36-åriga Samart, fick sticksår i sin högra arm och axel och fördes till Chon Buri-sjukhuset.
Samart informerade poliserna att hans fru var ansvarig för hans skador då hans fru attackerade honom när han lekte med sin hund. Han hade för avsikt att söka hjälp vid en närliggande hälsocentral, men hans fru satte eld på hans Nissan Navara pickup.
Den arga kvinnan, Tik, väntade på poliser på platsen och visade dem ett blåmärke i ansiktet, efter slag av hennes man. En tårfylld Tik sa:
”Min man och jag har varit tillsammans länge. Han är aldrig nöjd med det jag gör för honom. Han berömmer bara sin ex-fru. Oavsett vad jag gör kan jag inte överträffa hans ex. Jag blev arg och det ledde till bråket. Han slog mig i ansiktet. Så jag högg honom två gånger. När han flydde bestämde jag mig för att sätta eld på hans bil.”

De två drack alkohol tillsammans innan händelsen inträffade. Polisen tog med hustrun för förhör och kontaktade senare hennes skadade man för att diskutera situationen för att gå vidare med rättsliga åtgärder.