Taxichaufförer varnar för kvinnlig passagerare som bajsar i deras bilar

 • Länk till källan

En thailändsk taxichaufför i Samut Prakarn-provinsen nära Bangkok tog till Facebook för att varna för en kvinnlig passagerare som är känd för att bajsa i bilar och sedan fly utan att betala.
Föraren delade dashcam-filmer och sin historia i en Facebook-grupp som heter Taxi Drivers (Thailand) fredagen den 14 april med en bildtext som sa:
“Varning alla taxichaufförer! Från Dongki Mall i Soi Thong Lor i Bangkok till Furng Fah Village i Samut Prakarn. Jag vill inte att andra ska gå igenom det jag gick igenom. Priset var 417 baht, men jag fick det inte och måste till och med betala för bilstädningen.”
Videon visade föraren färdas genom en by där passageraren bodde. Vid ankomsten till destinationen hördes den medelålders kvinnliga passageraren säga:
”Jag har inga pengar att betala. Min familj är inte heller hemma. Jag vet inte vad jag ska göra. Hej, titta på mitt huvud. Ser du? Jag har cancer, och jag bajsade på ditt säte. Det är smutsig, men jag ska skaffa en trasa för att rengöra det. Det är min karma. Låt oss tro att du gör en god gärning genom att ge mig en gratis åktur. OK? Jag har inga pengar.”
Föraren avslöjade mer om händelsen i kommentarerna. Han skrev:
”Hon hade löpningarna och mitt baksäte var smutsigt. Motorcykeltaxiförare i byn sa till mig att ingen vågar hämta henne eftersom hon alltid utsöndrade på varje fordon och aldrig betalade biljetterna.”
Taxichauffören tillade:
”Hon byter peruk varje dag för att lura taxin att hämta henne. Hennes grannar sa till mig att hennes familj ignorerar henne. Några offer lämnade in en anmälan till polisen men utan resultat. Hon och hennes familj har inte pengar för att betala böterna.”

Många nätanvändare och taxichaufförer kommenterade hans inlägg att de ställdes inför samma sak. Taxichaufförerna kommenterade:
”Den dagen jag hämtade henne bar hon peruken med kort hår och glasögonen.”
”Jag såg att hon bar en lila korthårsperuk och en långhårig bronsperuk.”
En kvinna kommenterade inlägget och avslöjade att hon träffat kvinnan flera gånger. Hon sa:
”Jag tror att hon har ett psykiskt problem, men hon är en sådan snobb. Hon tigger pengar från folk för att köpa dyrt kaffe och snacks. Hon bad också om pengar för att resa hem. Hon är så dålig.”
Taxichauffören uppdaterade inlägget och sa att han gjorde en anmälan till polisen och besökte hennes hus igen med poliser måndagen den 17 april. Men hennes familj sa att hon inte var hemma och inte hade kommit tillbaka dagen innan.
Det är oklart om kvinnan möter några konsekvenser för att ha bajsat i taxin eller inte.