Lastbilsförare i Sri Racha besköts när han körde i Nong Kham, trolig orsak osämja i trafiken

• Länk till källan

En lokal lastbilsförare överlevde en upprörande incident när en kula trängde igenom hans passagerarfönster medan han körde i Sri Racha den 18 mars.
Nong Kham-polisen underrättades om händelsen på Frontage Road i Nong Kham-distriktet runt kl 15. De första poliserna kom till platsen för att finna den parkerade lastbilen med ett skotthål i ena sidorutan. Föraren berättade för Nong Kham-polisen: ”Någon i en sedan som körde bredvid min lastbil avfyrade ett pistolskott mot mitt fönster på passagerarsidan. Jag har ingen aning om varför. Jag körde i ca 60 km i timmen och jag körde väldigt lugnt. Jag hade inga problem med någon och höll mig för mig själv.” ”Det var väldigt tur att kulan inte träffade mig. Om jag haft en passagerare hade kulan kanske träffat denne” konstaterade han.

Polisen jagar den misstänkte som öppnade eld offentligt och tror att trots händelsen kan ha berott på ”vägbråk”.