Hiv-kvinna erkänner att hon haft sex med många män

12 november 2023 • Länk till källan

En kvinna har tagit till sociala medier för att erkänna att hon är hiv-positiv och varit engagerad i tillfälliga sexförbindelser med män hon träffat på nöjesställen under de senaste sju månaderna.
Kvinnan berättade för allmänheten att hon kände sig skyldig för vad hon hade gjort och ville att varje man som hade sex med henne under den tiden skulle få veta sanningen och få en hälsokontroll.
”Jag diskuterade mig själv om jag skulle säga ifrån eller inte och bestämde mig för att säga ifrån. Jag går nu mitt andra år på universitetet och började festa i april i år som en hanteringsmekanism för ett brustet hjärta. Jag ägnade mig åt one-night stands varje gång jag gick ut, och det som förföljer mig är det faktum att jag har levt med hiv sedan födseln.”
”Jag tycker synd om männen som hade sex med mig. Snälla förlåt mig. Jag vill fly någonstans långt bort. Jag vill bli nunna. Jag vill dra mig tillbaka från världen.”

Kvinnan förklarade att dessa män skulle få fruar och barn i framtiden och hon ville inte överföra hiv till dem. Hon sa att hon alltid tog medicin men drack mycket alkohol, vilket gjorde hennes symtom värre. Hon kunde inte längre dricka alkohol på grund av sitt tillstånd. Hon lovade att aldrig göra det igen och att koncentrera sig på sina studier.