Danska Tony skilde sig från sin fru och gifte sig med ladyboyen Saiyan

12 september 2023 • Länk till källan

Den 60-årige Tony Dakota har gjort sig känd i danska medier under de senaste veckorna, efter att ha medverkat i det nya, nationella tv-programmet ”Boundlessly in love”, där kameror följde honom på hans kärleksresa med den thailändska ladyboyen Saiyan.
Allt började på en semester till Thailand med Tonys tidigare 30-åriga fru, när de gick på en ladyboyshow. En show som förändrade hans liv.
”Jag trodde aldrig att det skulle förändra mitt liv så radikalt, men det slutade med att jag blev kär i en av dessa ladyboys. Och så skilde jag mig från min fru”, säger han i programmet.
Efter skilsmässan nådde hans dåvarande vän Saiyan honom – och de började dejta online.
Resan som dokumenterades av det danska tv-programmet ”Boundlessly in love”, där par kämpar för kärleken trots att de befinner sig på olika kontinenter.
Men det nya förhållandet orsakade flera förlorade vänskapsband, eftersom folk vände ryggen åt Tony på grund av hans beslut, vilket ledde till en depression.
”Jag vet att det kan vara ett utmanande förhållande för många, men bara för att min väg är lite annorlunda än andras betyder det inte att det är fel”, sa han i en intervju med Go’ aften Danmark.
”Jag gick in i depression efter sex månader, men som tur var kom jag över det.”
I programmet följer tittaren Tony när han återvänder till Thailand för att träffa 39-åriga Saiyan – för första gången med titeln som flickvän. Efteråt gifte sig paret, och historien har nått flera danska medier, som BT, Se og Hør med flera.
Tony säger att hans familj inte deltog i bröllopet i Thailand, som ”snabbt” hölls på stranden på Phuket i en väns restaurang. Men hans familj har hälsat henne med inget annat än kärlek och acceptans.

Idag bor paret fortfarande separat men besöker varandra ofta, och hoppas kunna komma ihop som en familj som lever sida vid sida med varandra i framtiden.
”Vår förhoppning är att vi så småningom kan återförenas som en familj och bo halva tiden i Danmark och andra hälften i Thailand, där vi drömmer om att bygga ett litet hus på min svärmors gård”, förklarar han till dansk media B.T.