32-årig man överlevde olycka som fick hans lastbil att välta och fatta eld i Chonburi

• Länk till källan •

En containerbils chaufför fick endast lindriga skador efter att hans lastbil välte och fattade eld i centrala Chonburi i går kväll.
Räddningsarbetare underrättades om olyckan den 19 april i skymningen på Motorway Frontage Road i Nong Kangkok-distriktet.
Brandmän och räddningspersonal kom till platsen för att hitta den välta containerbilen som stod i lågor på vägen. Det tog ca 20 min att kontrollera branden, som orsakade betydande skador på fordonets motor.
Föraren, Watcharapong, 32, berättade, medan han behandlades för mindre skador på platsen, ”Jag försökte undvika en kollision med ett annat fordon som körde ut från en mindre väg precis framför min lastbil. Jag förlorade kontrollen över fordonet innan det välte och fattade eld. Lyckligtvis tog jag mig ut innan den fattade eld och fick bara några skrapsår och blåmärken.”

Chonburi-polisen har inte lämnat in några rättsliga åtal för händelsen.