13-åring ringde polisen efter att pedopappan fängslat och våldtagit tonårssystern

Länk till Källan

En 13-årig flicka sökte hjälp från polisen efter att hennes pedopappa fängslat hennes 17-åriga syster i hennes sovrum i Lak Si-distriktet i Bangkok där han upprepade gånger våldtog henne. Den perversa mannen nekade till våldtäktsanklagelserna trots bevis på motsatsen på sina två mobiltelefoner.
Två trafikpoliser mötte den 13-åriga Praew gråtande medan de var på patrull nära Bang Khens polisstation söndagen den 19 mars. Tonåringen bad omedelbart poliserna att hjälpa hennes 17-åriga syster Ploy, som hade fängslats och våldtagits av deras 49-årige biologisk far, Phon.
Praew sa att hennes syster bad henne att lämna in ett klagomål till polisen. Praew visade lapparna som hennes syster skrivit och bett om hjälp. I meddelandena stod det:
”Far anfaller mig både kropp och själ. Jag orkar inte längre. Jag vill polisanmäla det. Jag vet inte vad jag ska göra med mitt liv. Han tog mig till ett hotell. Jag orkar verkligen inte med det här.”
På en annan lapp stod det:
”Vår moster trodde inte på vad jag sa till henne. Hon vet inte vad vår far gjorde. Jag vill inte skada min pappa men vad ska jag göra? Är han fortfarande vår far?”

Poliserna skyndade till familjens hem och upptäckte Ploy och Phon inne i rummet. Ploy sprang ut ur rummet så fort polisen kom in. Hon kramade sin syster innan hon berättade för polisen att hon hade suttit fängslad i rummet de senaste två dagarna där hennes pappa våldtog och spelade in videor på henne. Ploy tillade att hennes pappa hade våldtagit henne sedan hon var 12 år gammal. Hon rymde från huset många gånger men hennes pappa släpade henne tillbaka och slog henne. Hon berättade för andra familjemedlemmar men ingen trodde henne.
Ploy är nu under överinseende av ministeriet för social utveckling och mänsklig säkerhet.
Polisen undersökte rummet och upptäckte en kamera gömd vid sängen. Efter att ha kontrollerat Phons mobiltelefoner hittade polisen många nakenbilder och videor av Phon som hade sexuellt umgänge mot sin vilja med sin far.

Phon fördes till Tung Song Hongs polisstation för ytterligare förhör. Han erkände att han fängslat sin dotter men insisterade på att han inte våldtagit henne trots bevis på motsatsen på hans mobiltelefoner.