Två personer undkommer en brinnande bil med bara repor och blåmärken i Pattaya

• Länk till källan

En 35-årig förare och hans passagerare har överlevt efter att hans bil kraschade in i ett skyddsräcke innan den slog ut i lågor i Banglamung den 6 mars.
Räddningsarbetare underrättades om olyckan på Highway 7 Road i Huay Yai. De kom till platsen för att hitta sedanen som brann efter att ha kört in i ett skyddsräcke på vägen. Det tog bara 15 minuter för räddningspersonal att släcka branden. Föraren, Krit Sritila, 35, och hans passagerare klarade sig med endast några mindre skrapsår och blåmärken och avböjde medicinsk hjälp.

Krit berättade, ”Jag var på väg till Sattahip med min flickvän. Jag förlorade kontrollen över mitt fordon innan jag kraschade in i skyddsräcket. Lokala invånare hjälpte till att rädda oss från sedanen innan fordonet fattade eld.”
Polisen i Huay Yai uppgav att inga rättsliga åtal skulle väckas för händelsen.