Taxiförare fast efter att han gled av gångbro av trä

En taxichaufförs var tvungen att räddas efter att han försökte köra över en trä gångbro och bilen gled.
Föraren försökte hämta en passagerare på andra sidan kanalen i Chachoengsao när han gjorde felet. Han genade över gångbron men taxibilens hjul gled och lämnade fordonet hängandes farligt nära vattnet. Föraren lyckades ta sig ur bilen och ringde räddningstjänsten som kom med rep för att dra bilen i säkerhet.

Föraren sa: ”Jag körde väldigt långsamt då jag kände att hjulet på vänster sida gled av gångbron.”
Räddningsarbetare behövde 30 minuter på sig för att få bilen i säkerhet med hjälp av en domkraft för att lyfta tillbaka den på gångbron. Föraren tillade: ”Jag ska vänta på vägen nästa gång och de kan gå till mig. Jag är tacksam mot alla som hjälpte mig.”