Svensk attackerades utan anledning av två thaimän på Pattayas strand

• Länk till källan

En svensk man anmälde till Pattaya-polisen att han blivit attackerad av två unga thaimän i Pattaya på natten den 14 januari.
Den 49-årige svensken kom till Pattayas polisstation vid 23-tiden och poliser följde med honom till platsen för händelsen på Pattaya Beach, inte långt från polisstationen på Soi 9.
“ Jag slappade och satt ensam, drack öl och kopplade av på stranden. En ung thaiman kom fram och slog mig omedelbart i ansiktet innan en andra thaiman anlände och började skrika åt mig på bruten engelska att försvinna från stranden och hotade mig fysiskt. Jag var upprörd och bestämde mig för att fly och lämna in en polisanmälan” förklarade svensken för Pattaya-polisen.
”Jag har ingen aning om varför de här männen attackerade och jagade bort mig. Jag gjorde inget fel, jag har aldrig träffat dessa män förut, jag sa inte ett ord till dem eller startade ett bråk. Stranden är öppen för alla och jag orsakade inga problem, jag satt bara ensam och kopplade av.” tillade den svenske mannen.

Pattaya-polisen kontrollerar CCTV-bilder i närheten för att hitta de misstänkta för ytterligare rättsliga åtgärder. Offrets namn undanhölls.