PickUp kraschar in i luftkonditioneringsbutik i Ban Bueng, mekanikern klarade sig med nöd och näppe

• Länk till källan

En luftkonditioneringsreparatör undkom med nöd och näppe skador efter att en pickup kraschade en luftkonditioneringsbutik i Ban Bueng medan han arbetade.
Ban Bueng-polisen underrättades om olyckan på Nong Chark – Panat Nikhom-vägen i Nong Chark-distriktet. De kom till platsen för att hitta en vält pickup på vägen vid en luftkonditioneringsbutik.

Tossapon Manoo, 27, en reparatör, berättade för media: ”Jag satt framför butiken. PickUp-föraren förlorade kontrollen innan han körde in i min butik. Som tur var blev jag inte skadad eftersom jag kastade mig ur vägen precis i tid för att undvika fordonet.”
Föraren av fordonet identifierades inte av polisen och vägrade prata med pressen.