En person skadades efter att fordon fastnade under en trailer i Sri Racha, föraren skyllde på dålig belysning

• Länk till källan

En person har ådragit sig flera skador efter att deras bil körde in under en släpvagn i Sri Racha tidigare i veckan.
Nongkham-polisen underrättades om olyckan kl 20.30 den 8 mars, på Marp Eiang – Laem Chabang i Nong Kham underdistrikt. De kom till platsen för att hitta sedanen som satt fast under släpvagnen på vägen. Bilens passagerare, Suwanna, 27, hade ådragit sig flera skador medan föraren, Wipawee, 27, berättade ”Jag såg inte trailern som kom ut från en liten väg. Vägen är också under uppbyggnad vilket försvårade min syn. Vi fastnade under släpvagnen. Jag skyller på bristen på belysning i byggområdet för den här olyckan, det här var inte mitt fel.”

Trailerchauffören, Attaphon Ngimpeng, 37, berättade ”Jag såg inte sedanen när jag kom ut från den lilla vägen. Men jag använde mina blinkers och hade förkördrätt.” Polisen har inte fastställt vem som gjorde fel och granskade CCTV i området. När det gäller belysningen påpekade polisen att hundratals andra förare inte verkade ha problem och området verkade inte vara särskilt dåligt upplyst jämfört med den omgivande vägen.