En massiv kabelbrand nära restauranger i Sri Racha

• Länk till källan

Elkablar fattade eld på en lokal väg i ett restaurangdistrikt och larmade lokalbefolkningen i Sri Racha.
Sri Rachas brandmän underrättades om branden i går morse runt gryningen nära en nudelrestaurang på Soi Sri Racha Nakhon 4 i Sri Racha-distriktet. Det här området har flera företag och restauranger. Brandmän med två brandbilar anlände till platsen för att konstatera att elektriska ledningar redan redan stod i lågor. Det tog cirka 20 minuter att släcka och kontrollera branden. Kablar och elkablar hade skadats men som tur var kunde brandmän förhindra att branden spred sig till närliggande byggnader och företag.

En nudelförsäljare berättade ”Jag förberedde mig för att öppna min nudelrestaurang när jag hörde gnistor. Jag sprang ut och upptäckte att kablarna brann. Jag skickade ut mina medarbetare och ringde omedelbart brandkåren, som jag tackar för att de reagerat mycket snabbt och effektivt.” Elen stängdes av och trafiken begränsades medan personal från elverket fixade berörda kablar. Inga personskador rapporterades. Orsaken till branden uppges vara under utredning.