Amerikansk livestreamare hotar att ta livet av sig om han fängslas för att ha distribuerat obscent innehåll

8 juli 2023 • Länk till källan

En högprofilerad amerikansk livestreamare hotade att ”döda sig själv” efter att ha fått veta att han riskerar fem års fängelse i Thailand för att ha streamat en lättklädd sexig lapdance för sin flickvän på ett hotell i Bangkok.
Paul Denion, mer känd som ”Ice Poseidon” för sina anhängare, greps av thailändsk polis efter att han anmäldes för att ha livestreamat sig själv halvnaken i damunderkläder när han utförde en lapdance för sin sexiga blonda flickvän.
Händelsen ägde rum i Banyan Tree Hotel på South Sathorn Road i Bangkok. Hotellets chef försökte sparka ut den amerikanska liverstreamern och hans sällskap för oanständigt beteende när polisen snabbt anlände och arresterade dem alla medan han livestreamade.

När han lärde sig att han riskerar fem års fängelse för distribution av obscent innehåll, sa Denion:
”Om jag får fem år kommer jag bara att ta livet av mig. Jag kommer inte att kunna överleva i ett thailändskt fängelse.” ”Jag hålls fängslad för de handlingar som jag gjorde för några nätter sedan på ett hotell i Bangkok.