Thaiboxare utpressade 20 kvinnor till att skicka nakenbilder

• Länk till källan •

En välkänd thaiboxare som påstås ha utpressat mer än 20 kvinnor till att skicka nakenbilder har kastats ut av sin boxningspromotor.
Facebooksidan Muay Thai news BY aod k.o. (ข่าวสารวงการมวย BY aod k.o), avslöjade händelsen lördag 1 oktober. I inlägget stod det: ”Var medveten om detta alla. Det finns en psykoboxare som utpressar kvinnor och pressar ut pengar från offer. Mer än 20 kvinnor har gjort klagomål till oss. Han är en boxare från södra Thailand med över 400 000 följare på sitt TikTok-konto.”
Boxaren, Pichairat Sisook, alias Daraeak, ska senare erkänt sina elaka handlingar.
Pichairat är välkänt på sociala medier. Han postade en kommentar på Facebook där han skrev:
”Jag är boxaren som nämns i de virala nyheterna. Först och främst vill jag be om ursäkt för att jag gjorde alla besvikna. Jag lovar att jag inte kommer att låta något liknande hända igen. Ledsen till mina fans och ledsen till alla fans av thaiboxning. Jag erkänner att allt var mitt fel. Hoppas jag kan fortsätta med karriären som jag älskar, thaiboxning.”
Den 26-årige boxaren raderade senare inlägget ovan och begränsade åtkomsten till sitt Facebook-konto.

Revolution Phuket Muay Thai promotorn, Tim Fisher, gjorde ett uttalande om boxarens upptåg i går. Han skrev: ”Daraaeks skamliga beteende är helt oacceptabelt och ingen i Revolution Phuket-lägret var medveten om det. Som familjefar och ansvarig för mitt läger, barn, boxare, personal och kunder samt MuayThai-gemenskapen, är det ingen tvekan, och min plikt, är att stoppa honom från att slåss i Thailand och utomlands efter bästa förmåga . Han kommer inte längre att ha någon koppling till Revolution Phuket i någon egenskap. Förhoppningsvis kommer detta att vara en lärdom för dem som tror att de kan vara rovdjur och att de inte kan straffas för sina handlingar.”

Det är i nuläget inte känt om någon av offren har lämnat in klagomål till polisen och ingen information har avslöjats om hur boxaren lurade och utpressade kvinnorna att skicka nakenbilder eller hans utpressningsmetoder.