Thaiman dog efter att ha blivit påkörd av tåg i Chonburi, polisen tror att offret var berusad

• Länk till källan

I går förklarades en 44-årig man död vid spåret i Phan Thong-distriktet efter att ha blivit påkörd av ett tåg.
Phan Tong-polisen larmades kl 09:50 om olyckan, som inträffade nära ett tempel i Kok Keenon-distriktet. Hon och räddningspersonal kom till platsen och hittade liket av mannen som låg på rälsen. Han hade fått allvarliga skador av att ha blivit påkörd av ett tåg. Lite längre fram hittades en skål med nudlar nära hans kropp, vilket ledde till att polisen misstänkte att Khun Kampan hade suttit och ätit på tågspåren före olyckan. Tåget stannade ca 300 m bort.
En vakt som var närvarande berättade för polisen: ”Jag såg den skjortelösa mannen gå nära min vaktkur med en skål med nudlar. Han gick på rälsen och började äta sin frukost, trots att jag varnade.”
”Ett tåg kom, som jag hade varnat för, och började signalera för att varna honom. Då låg han på rälsen och använde ena spåret som kudde när han påkördes. Offret var inte en lokalbo, jag hade aldrig sett honom förut.

Tågets förare sa till polisen: ”Jag såg något på spåret när jag närmade mig området. Det var svårt att identifiera på avstånd, eftersom mannen inte bar skjorta och låg ner. Jag tutade, men offret reagerade inte där han låg på rälsen. Jag lyckades stoppa tåget, men det tog lite tid och jag kunde inte undgå att köra över mannen.”
Phan Thong-polisen tror att händelsen inte var självmord och att offret sannolikt var starkt berusat. De sa att de undersöker händelsen.