Thai-man tog en illegal strandtur på Pattaya Beach och fastnade i sanden med sin pickup

• Länk till källan

Mannen kommer från en annan stad och trodde att det var lagligt att köra på sin bil över stranden – den svarta pick-upen fastnade på North Pattaya Beach vid 17:30-tiden.
Pattayas livräddare och lokala turister försökte skjuta pickupen ur sanden men misslyckades, eftersom ansträngningarna bara resulterade i att pick-upen bara sjönk djupare i sanden, inte långt från det stigande vattnet.
Pattayas polis anlände och kallade på en bärgningsbil och med hjälp av bogseringsföraren drogs fordonet så småningom tillbaka till Pattaya Beach Road. Den 34-årige föraren, Bandit Wisaphon, som inte är från Chonburi, berättade: ”Det här var första gången vi besökte Pattaya-stranden igen efter mycket lång tid. Jag har inte varit i denna provins på länge på grund av Covid19-åtgärderna”.
”Jag såg hjulspår i sanden när jag körde på Pattaya Beach Road och stötte inte på några skyltar som förbjöd mig att köra på stranden, så jag trodde att det var lagligt att köra på stranden för att komma närmare havet från min bil. Jag fick senare reda på att spåren tillhörde fyrhjulingar som livräddarna använder och byggfordon som håller på att bygga om stranden och att det inte är avsett för vanliga fordon att köra på stranden. Tyvärr fastnade jag, som tur var hjälpte alla mig att frigöra min pick-up. Jag lärde mig min lektion idag, avslutade Bandit.

Pattaya-polisen bestämde sig för att inte åtala mannen, flera åskådare tyckte att situationen var ganska komisk.