Sia Gao, katten fick tillbaka sitt halsband

• Läs mer hos källan

Efter morgonens nyhet om två tjuvarna som stal lite småpengar, handgel och mest upprörande en handikappad katts falska guldhalsband, kan vi rapportera att Sia Gao, katten, har fått tillbaka sitt halsband.
De två männen såg stormen på sociala medier efter deras stöld och kom tillbaka fulla av skam.
”För det jag gjorde, när jag stal handgelen och halsbandet, jag insåg jg inte att det var kattens eftersom det hade fallit av”, skrev en av männen på en lapp som låg i en plastpåse innehållande två handgel, 60 baht i kontanter och halsbandet, som han diskret lämnade vid toaletten i eftermiddags. ”Det jag gjorde var för att jag inte var i rätt sinne och var berusad. Jag är mycket ledsen för mitt beteende.”

Platschefen sa att hon inte skulle pressa frågan ytterligare och hoppas att de unga männen lärt sig sin läxa att även småstölder kan leda till värre brott.