Phuket-polisen spårade hjälmlös utlänning som körde mc utan munskydd och visade långfingret

· Läs mer hos källan

Invandringspolisen på Phuket fick information från en visselblåsare om att vissa utlänningar körde mc utan att bära hjälm och munskydd i Wichit på Phuket.
De samordnade med lokala myndigheter och hittade mannen på lördagen för att varna honom för böter på 20 000 baht om han inte bär munskydd. Videon publicerades på Facebook med texten ”okunnig utlänning bär inte hjälm och munskydd. Han körde också mot rött ljus.

Viktigast av allt, han lyfte långfingret mot mig och skrek till mig på sitt modersmål efter att jag tutade på honom för att han körde i 40 km / tim i mittfältet. Tack och lov, att jag inte tog med mig min fru och barn.” Inlägget fick stor uppmärksamhet, eftersom Thailand står inför en förnyad viruskris.