Par stjäl kvinnas växter flera gånger – på natten

• Läs mer hos källan

En kvinna som äger Cozy Home-gästhus och har Facebook-sidan Pook Pokpak publicerade ett videoklipp igår som visar en man som kör en mc med en kvinna som passagerare förbi sitt pensionat i Sri Phum-distriktet och som stannade och stal hennes växter.
Videon togs runt kl 23 och visade kvinnan hoppa av motorcykeln och ta en växt innan de körde iväg. En timme senare, strax före midnatt, återvände paret för att stjäla fler av Xanadu-filodendronerna, som pensionatets ägare säger är mycket billiga.

”Jag lämnar dem ute så att allmänheten kan njuta av dem. Om någon vill be mig om dem skulle jag gärna ge bort dem. Jag förstår bara inte det här. Faktum är att förra månaden stals mina växter också på natten, jag misstänker att det är samma par. Det är bara väldigt konstigt och onödigt.”